Новини

Диди-крачка напред

Благотворителна изложба и онлайн търг в подкрепа на каузата “С Диди съм за крачка напред”.

Благотворителната изложба е поредната инициатива, имаща за цел да подпомогне възстановяването на младата старозагорка Дияна Митева, която пострада тежко при пътен инцидент през месец октомври м. г.. Зад идеята на фотографа Димитър Узунов, застанаха негови колеги и съмишленици, както и екипът на Международния младежки център.

Read More

Обучителен формат: Моят живот – моята сила

Това е голямата тема, която ще ни вълнува през месец февруари.
Това са 5 модула, които ще ни замислят за начина ни на живот.
Обещаваме:
🎤 Да черпим информация от извора – среща с интересни водещи на модулите, за които здравето е кауза;
😎 Готина група, в която всеки се чувства в свои води;
💰 Нови знания и умения – ценни съвети и насоки, свързани с добрите навици, които всеки лесно може да приложи.

Ескейп стая “Ямез”

Нашата ескейп стая “Ямез” е отворена за вас и през 2023.
За участие могат да се записват отбори от 2 до 4 души (за лица над 14 годишна възраст) в някой от следните часове от понеделник до петък:
*11:00
*13:00
*15:00
*17:00
За записване, моля пишете на лично съобщение на страницата ни.
Име на стаята: ЯМЕЗ
Трудност: Лесна/Средна
ИСТОРИЯ
Планетата Земя е унищожена, в следствие на безотговорността на голяма част от човечеството.
Вашият екип обаче е успял да напусне навреме.
Горивото на спасителния ви кораб почти свършва, когато в далечната Огледална галактика откривате друга планета, където можете да потърсите убежище. Тя се казва Ямез и е населена от човекоподобни интелигентни създания.
Според откъслечна информация, която сте получили на честотите на вашия космически кораб, комуникацията с жителите на Ямез ще е сложна.
Задачата ви е да откриете и попълните правилно форумуляра за приемане и пребиваване на чуждопланетяни и да го връчите на Пазителя на Ямез.
Ако успеете да се справите за по-малко от 60 минути, ще сте в безопасност и ще можете да започнете живота си отначало.

Пет стъпки към лидерството (целодневни тренинги)

Новата година в Младежкия център стартира с поредица от обучителни модули, посветени на лидерството.
„Преди да се превърнете в лидер, успехът е свързан с личностното ви израстване. Когато сте лидер, успехът е свързан с израстването на другите.“ Джак Уелч

Годишна среща на Национална мрежа на младежките центрове

Проведе се годишна среща на Национална мрежа на младежките центрове.
Центровете, изпълняващи проекти по Програма Местно развитие/Local Development Programme, споделят напредъка от работата си и формират стратегическите приоритети на НММЦ за 2023 г.

“Златните правила за успешно креативно мислене”

По покана на нашите партньори и приятели от Превантивно-информационен център по зависимости – гр. Стара Загора част от екипа на Младежкия център участва в обучение на тема “Златните правила за успешно креативно мислене”.
Успяхме в група да разгледаме някои работещи правила за творческо мислене, благодарение на които се раждат добрите идеи.

Младежки обмен – гости от Норвегия са в Стара Загора

Международен младежки център – гр. Стара Загора е домакин на международен младежки обмен по проект BGLD-1.003-0003 “Международен младежки център – мисли локално, действай глобално!“. Наши гости са ученици и ръководители от училището партньор по Проекта – GLEMMEN videregående skole, Фредрикстад (Норвегия).
Още в първия ден на тяхната визита посетихме Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина “Иван П. Павлов”, гр. Стара Загора.  Имахме възможност да станем свидетели на част от образователния процес в различните специалности, в които се обучават ученици от цялата страна.
Остатъкът от визитата беше изпъстрен с още вълнуващи преживявания.

Шофирането не е игра

Откриване на изложбата на открито “Шофирането не е игра” – начало на кампанията за превенция на пътнотранспортните произшествия!
Благодарим на организаторите от Община Стара Загора, ЦПЛР, МКБППМН, МВР и РЗИ, които за поредна година се изправят пред предизвикателствата в опазването на човешки животи!
Translate »
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial